« 干し肉 | トップページ | 自家製ソーセイジを食べる »

2006年5月18日 (木)

パッタイのソース(タイの焼そば)

Padthaipct60

パッタイのソースを売っていた。タイ風の焼ソバのソースだ。
これに英語のメニューが付いていた。
英米で手に入りやすい野菜を使った料理になっている。
このレシピーを見ても俺はタイ料理には見えない。
しかし英米人にすればこの料理はタイ風、アジア的な風味なのだろう。

味の好みと言うのは面白いものだ。

クチコミblogランキング TREview

2006/5/18

Pad Thai Baked Chicken Stuffed with Noodles

Ingredients:
Chicken, whole                           1 (1 kg)
Thai-Choice Pad Thai Stir-Fry Sauce      1 bottle (270 ml)
Thai-Choice Rice Vermicelli     100 g
Mixed Vegetables
  (carrots, broccoli, baby corn, etc)     200 g
Butter                                   1/2 Tbsp

Directions:
1. Marinate chicken with 3/4 bottle (about200 ml) of  Thai-Choice Pad Thai Stir-Fry Sauce for 2 hours or more,
2. Cook Thai-Choice Rice Vermicelli in boiling water  for 5 minutes or until soft, rinse with cold water and drain, set aside,
3. Mix Thai-Choice Rice Vermicelli with remaining (1/4 bottle) PadThai Sauce and stuff the noodles in the chicken and bake at 180:C for 30-45 minutes.
4. Stir-fry the vegetables with butter and serve hot with baked chicken.  

|

« 干し肉 | トップページ | 自家製ソーセイジを食べる »

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)




トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/68615/1846996

この記事へのトラックバック一覧です: パッタイのソース(タイの焼そば):

« 干し肉 | トップページ | 自家製ソーセイジを食べる »